Home

Op vakantie in eigen stad.


Vakanties beginnen in Amsterdam bij Strandzuid. De zonnestralen van Strandzuid hebben de ijspegels van Zuidpool weer doen smelten! Het was een mooie winter vol unieke events, maar nu is het tijd voor biertjes met collega’s, lunchen met vrienden en avonden die nooit eindigen op het terras in de zomerzon. Strandzuid brengt oneindig veel stranddagen naar de hoofdstad.

Ons stadsstrand beschikt over verschillende locaties voor events, allemaal met hun eigen sfeer, karakter en faciliteiten. Strandzuid is dé plek voor een borrel, bedrijfsfeest, bruiloft, vergadering, groepsdiner en zo veel meer.

Zonnen op een strandbed, een speciaalbiertje drinken op het terras, uitgebreid dineren in het restaurant of tafelvoetballen met collega’s; deze zomer kun je hiervoor op ieder moment van de dag terecht in en om het restaurant. Voor dat echte vakantiegevoel hoef je de stad niet meer uit.

52
STRANDZUID - OPENING - INTERIEUR
img_0722lr
UNLIMITED LABEL - STRANDZUID - OPENING
14
55
24
STRANDZUID - OPENING - INTERIEUR
UNLIMITED LABEL - STRANDZUID - OPENING

Surf. Turf. Earth.


Our restaurant has a menu full of dishes for lovers of fish, meat and vegetarian food. Surf, Turf and Earth: the best of three worlds with a sunny vibe.

Our restaurant opens its doors on Wednesday, May 3rd and will be open daily for lunch, drinks and dinner. The restaurant can be found in the new building on the water; with lots of windows and a warm interior, it is a pleasant place in all weathers. When the sun shines, you can go sit down and unwind on the new terrace with a great view over the Beatrix Park.

Reserveren.


Let op: na 1 oktober transformeert Strandzuid naar Zuidpool en zijn we alleen geopend voor besloten evenementen en feesten. Het is mogelijk t/m zondag 1 oktober in het restaurant te reserveren.

 

Via het formulier rechts kun je zeer eenvoudig een tafel reserveren bij Strandzuid. Indien je een reservering wilt maken voor het terras, raden wij je aan dit er in de notities bij te zetten. Wel willen wij benadrukken dat we helaas niet kunnen garanderen een tafel op het terras te kunnen aanbieden, maar we doen uiteraard ons uiterste best.

Reserveren voor een groep? We staan je graag telefonisch te woord om de mogelijkheden van Strandzuid te bespreken. We zijn dagelijks bereikbaar op 020 639 25 89.

Ons adres.


Strandzuid
Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Klik op onderstaande knop voor een routebeschrijving
en parkeergelegenheid in de buurt.

Openingstijden.


Ons restaurant is dagelijks geopend bij Strandzuid. Interesse in Strandzuid als locatie voor een evenement? Dat is al mogelijk vanaf begin mei. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op via 020 616 86 60.