Events

Evenementenlocatie Amsterdam

Events op Strandzuid.

Door de afgelopen seizoenen meer dan 300 events per jaar te faciliteren, heeft ons team een enorme kennis opgebouwd; kennis die vanaf het eerste moment is gebruikt bij de ontwikkeling van het vernieuwde Strandzuid. Het resultaat is een complex met multifunctionele sublocaties, verschillende buitenruimtes voor gezelschappen en alle benodigde faciliteiten voor een onvergetelijk event.

strandzuid_tafelopstelling_restaurant_2
strandzuid_tafelopstelling5
strandzuid_catering_dessert
strandzuid_catering
AMSTERDAM - De opening van het vernieuwde StrandZuid naast de RAI.
AMSTERDAM - De opening van het vernieuwde StrandZuid naast de RAI.
AMSTERDAM - De opening van het vernieuwde StrandZuid naast de RAI.

The Restaurant.


In de zuidelijke helft van het paviljoen aan het water bevindt zich het restaurant, ruim opgezet met een grote bar en modulaire inrichting. Het restaurant heeft een groot terras aan de oever, maar staat ook in directe verbinding met de drijvende terrassen in de vijver van het Beatrixpark. In het restaurant kunnen gasten tijdens de zonnige maanden terecht voor lunch, borrel en diner. De menukaart wordt gesierd door kwalitatief hoogstaande gerechten die voor iedereen herkenbaar zijn en bij het seizoen passen.

The Boat House.


Onze grootste overdekte evenementenlocatie is The Boat House, gelegen aan het water naast het restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas, een perfecte koppeling met buiten. The Boat House staat in direct contact met de keuken en beschikt over een eigen bar en toiletgroep. De indoor capaciteit van The Boat House is 500 personen, maar in combinatie met het bijbehorende terras of het restaurant kan dit eenvoudig worden opgeschroefd.

The Beach House.


De tweede locatie voor events is The Beach House, gelegen aan het grote strand bij de ingang van Strandzuid. Het is een intieme ruimte voor groepen tot 200 personen, met een eigen bar en terras. Binnen hangt een typische zomersfeer, met speelse elementen en veel groen. Het meubilair heeft standaard een indeling met verschillende zithoeken, maar kan naar wens worden aangepast.

The Jetty Bar.


Zodra het weer het toelaat, is het tijd voor borrels en barbecues bij The Jetty; een strandbar (en keuken) aan het water. Deze buitenlocatie zal deels overdekt worden met een stijlvolle tent en is dé ideale plek voor team building met collega’s, verjaardagen met familie en vrijdagmiddagborrels met vrienden. The Jetty heeft een overdekte capaciteit van 150 gasten. Uiteraard kan het buitenterrein voor events ook bij The Boat House getrokken worden.

The Beach Bar.


Naast het terras van het restaurant en het strand van The Beach House, ligt The Beach Bar; een buitenlocatie met standalone bar en keuken. Net als The Jetty, leent The Beach Bar zich uitstekend voor vrijmibo’s, verjaardagen, afstudeerborrels en andere informele aangelegenheden met een zomers karakter. Vanaf het strand haal je hier makkelijk een hapje of een drankje. Rondom de bar bevinden zich grote statafels die te reserveren zijn voor borrels, vergelijkbaar met het Bierterras van Strandzuid.

The Playground.


Tot slot heeft ons terrein The Playground, de plek voor ontspanning door inspanning. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een speelterrein, maar dan voor jong en oud. Afkicken van je werk met een potje tafeltennis, een een toernooitje tafelvoetbal met vrienden, volleyballen tijdens een bedrijfsuitje, jeu des boules of sjoelen met de kids; je doet het hier.

Contact.


Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijkheden van Strandzuid ontvangen? Ons Event Team beantwoord je vragen met plezier. Ook beschikken wij over de mogelijkheden om snel en overzichtelijk een vrijblijvende offerte op te stellen.

We zijn bereikbaar via 020 616 86 60. Het is ook mogelijk het aanvraagformulier rechts in te vullen.

Contactformulier.