Groepen

Groepen

Strandzuid voor groepen


Van mei tot en met oktober is Strandzuid Amsterdam de ideale plek voor lunches, borrels, diners en events voor groepen. Je vindt onze locatie op slechts een steenworp afstand van de Amsterdam RAI en de Amsterdam Zuidas. Ben jij op zoek naar een groepsrestaurant, een zomerse feestlocatie of wil je een zaal huren voor een borrel? Dan ben je bij Strandzuid Amsterdam aan het juiste adres!

Groepen tot 30 personen


Voor groepen tot 30 personen is het mogelijk te borrelen en dineren in het restaurant of in The Beach Bar. Hiervoor wordt geen locatiehuur gerekend. Zo is het tegen elk budget mogelijk een diner of borrel voor vrienden, familie en/of collega’s te organiseren. Hieronder vind je het vaste aantrekkelijk geprijsde menu voor groepen vanaf 10 personen. Liever maatwerk? Geen enkel probleem!

Win uw event!

Win uw event!

Een uitgebreid diner voor het hele bedrijf, met uitzicht over het Vondelpark? Of een knalfeest tot diep in de nacht, met de voetjes in het zand? Bij Strandzuid en Vondelpark3, beide evenementenlocaties van Unlimited Label te Amsterdam, is het mogelijk.

Winactie-Unlimited: Exclusief voor eventorganisatoren

Prijzen: een geheel verzorgd event t.w.v. € 5000!

Of een van de tien gratis kaarten voor een rondvaart door de Amsterdamse grachten voor twee personen.

De prijsvraag:

”Hoeveel zakelijke events zijn er in totaal georganiseerd bij Vondelpark3 en Strandzuid in 2017?”

Laat uw antwoord en gegevens achter en meld u aan voor de nieuwsbrief en wie weet zien wij u terug op uw eigen gratis event op een van onze locaties t.w.v. 5000,00 euro!

*Deze unlimited-win-actie duurt tot 1 april en de winnaar wordt o.a. bekend gemaakt via onze eigen nieuwsbrief.

Meer dan 30 personen


Ook voor gezelschappen die een evenement willen organiseren is Strandzuid Amsterdam een uitermate geschikte locatie. Ons terrein beschikt over meerdere zalen met elk hun eigen faciliteiten, die exclusief te huren zijn. Ideaal voor bruiloften, bedrijfsfeesten, besloten diners of formele bijeenkomsten als vergaderingen, presentaties en workshops. Klik op de button voor de mogelijkheden.

Contact


Strandzuid bevindt zich tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark, op loopafstand van station Amsterdam RAI en de Zuidas.

Strandzuid
Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam
T: 020 639 25 89
E: info@strand-zuid.nl

Offerte aanvragen voor groepen

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier in te vullen, we zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment

*Verplicht in te vullen