Groepen

Strandzuid voor groepen


Van mei tot en met oktober is Strandzuid Amsterdam de ideale plek voor lunches, borrels, diners en events voor groepen. Je vindt onze locatie op slechts een steenworp afstand van de Amsterdam RAI en de Amsterdam Zuidas. Ben jij op zoek naar een groepsrestaurant, een zomerse feestlocatie of wil je een zaal huren voor een borrel? Dan ben je bij Strandzuid Amsterdam aan het juiste adres!

Groepen tot 30 personen


Voor groepen tot 30 personen is het mogelijk te borrelen en dineren in het restaurant of in The Beach Bar. Hiervoor wordt geen locatiehuur gerekend. Zo is het tegen elk budget mogelijk een diner of borrel voor vrienden, familie en/of collega’s te organiseren. Hieronder vind je het vaste aantrekkelijk geprijsde menu voor groepen vanaf 10 personen. Liever maatwerk? Geen enkel probleem!

Meer dan 30 personen


Ook voor gezelschappen die een evenement willen organiseren is Strandzuid Amsterdam een uitermate geschikte locatie. Ons terrein beschikt over meerdere zalen met elk hun eigen faciliteiten, die exclusief te huren zijn. Ideaal voor bruiloften, bedrijfsfeesten, besloten diners of formele bijeenkomsten als vergaderingen, presentaties en workshops. Klik op de button voor de mogelijkheden.

Contact


Strandzuid bevindt zich tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark, op loopafstand van station Amsterdam RAI en de Zuidas.

Strandzuid
Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam
T: 020 639 25 89
E: info@strand-zuid.nl

Offerte aanvragen voor groepen

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier in te vullen, we zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment

*Verplicht in te vullen