EN / NL

RESERVEREN

 

SOCIAL MEDIA

Telephone button

BOEK EEN FEEST/EVENEMENT

Telephone button
Email button

WELKOM OP STRANDZUID

Strandzuid // Europaplein 22 // 1078 GZ Amsterdam // +31 (0)20 639 25 89

LET OP: Het restaurant van Strandzuid is vanaf 23 september gesloten voor de ombouw naar Zuidpool. Het is wel mogelijk evenementen voor groepen te boeken.


Vanaf 1 mei presenteren we een nieuwe uitstraling, nieuwe menukaart en bovenal een nieuwe belevenis, geïnspireerd door moderne Duitse Biergartens en enkele strandtenten van over de hele wereld. Strandzuid 2015 is open voor iedereen die op bourgondische wijze van het leven wil genieten!

In het nieuwe concept staat het Bierterras centraal, aan de grote vijver van het Beatrixpark en op steenworp afstand van de Amsterdamse Zuidas. Het Bierterras is een plek voor jong en oud, voor formeel en informeel, voor een snelle borrel of voor een hele middag. Je vindt er diverse zithoeken (deels overdekt), een pingpongtafel, een voetbaltafel en een sfeervolle buitenbar. Op het menu vind je meer dan vijftig speciaalbieren op fles en tap. Hiernaast heeft het  Bierterras een kleine kaart met borrelgarnituren en simpele doch smakelijke gerechten.

Grenzend aan het Bierterras ligt het restaurant, met zowel binnen als buiten zitgelegenheid. Onze menukaart is net als de sfeer; ongecompliceerd, smakelijk en gezellig. We hebben gekozen voor herkenbare gerechten, zonder poespas. Tekenend zijn de Plateaus: selecties van gerookte vis, kruidige vleessoorten en traditionele lekkernijen van eigen bodem, bedoeld voor twee personen.

Kies Strandzuid als thuisbasis voor ongedwongen ontspanning of als locatie voor een (zakelijke) borrel, huwelijk, diner, vergadering of exclusief evenement. Op Strandzuid worden je alle zorgen uit handen genomen, zodat jij je te gast zult voelen op je eigen evenement!