EN / NL

RESERVEREN

 

SOCIAL MEDIA

Telephone button

BOEK EEN FEEST/EVENEMENT

Telephone button
Email button

WELKOM OP STRANDZUID

Strandzuid // Europaplein 22 // 1078 GZ Amsterdam // +31 (0)20 639 25 89


Tot woensdag 17 september is Strandzuid dagelijks van 11:00 uur tot middernacht geopend. vanaf 17 september is het restaurant gesloten voor de ombouw naar Zuidpool. Let op: vanaf 21:00 uur sluit de brug waardoor er geen bootverkeer meer mogelijk is van en naar Strandzuid.


In 2005 is er tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark een uniek stadsstrand gecreëerd. Sinds de opening heeft Strandzuid zich succesvol gevestigd in de Amsterdamse evenementen- en restaurantwereld doordat Strandzuid zich onderscheidt van de andere stadsstranden door de mix van business en leisure.

 

Geniet ’s zomers van ontbijt, lunch en diner op het terras of lounge met vrienden op één van de strandbedden op het zandstrand en de diverse lounge areas.

Vier uw verjaardag of borrel met collega’s aan de Extra Cold Beach Bar en organiseer uw (bedijfs-)evenement in The Beach House of op de Partybeach.

Kies Strandzuid als thuisbasis voor een fijne zomerse dag of als  locatie voor een (zakelijke) borrel, huwelijk, diner, vergadering of exclusief evenement. Op Strandzuid worden u alle zorgen uit handen genomen, zodat u zich te gast zult voelen op uw eigen evenement!