Home

Op vakantie in eigen stad.


Op dit moment heeft de winter ons overgenomen en is Strandzuid bevroren naar Zuidpool. Ons restaurant zal weer openen op 1 mei 2019 tot die tijd kun je bij ons terecht voor je verjaardag, bedrijfsfeest of familiediner. Voor meer informatie over de mogelijkheden van events tijdens Zuidpool klik op onderstaande knop.

Vakanties beginnen in Amsterdam bij Strandzuid. Ons stadsstrand beschikt over verschillende locaties voor events, allemaal met hun eigen sfeer, karakter en faciliteiten. Strandzuid is dé plek voor een borrel, bedrijfsfeest, bruiloft, vergadering, groepsdiner en zo veel meer.

Zonnen op een strandbed, een speciaalbiertje drinken op het terras, uitgebreid dineren in het restaurant of tafelvoetballen met collega’s; deze zomer kun je hiervoor op ieder moment van de dag terecht in en om het restaurant. Voor dat echte vakantiegevoel hoef je de stad niet meer uit.

52
STRANDZUID - OPENING - INTERIEUR
img_0722lr
UNLIMITED LABEL - STRANDZUID - OPENING
14
55
24
STRANDZUID - OPENING - INTERIEUR
UNLIMITED LABEL - STRANDZUID - OPENING

Restaurant Strandzuid.


In ons restaurant vind je een zomerse menukaart vol gerechten voor liefhebbers van vis, vlees, vegetarisch & vegan eten. Surf, Turf & Earth: een combinatie van drie werelden in een zomers jasje.

Ons restaurant is in het voorjaar en in de zomer dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner. Het restaurant vind je in het pand aan het water, dat met veel glas en een warm interieur een aangename plek is bij ieder weertype. Als de zon schijnt kun je terecht op het terras, met een ligging op het zuiden en uitzicht over het Beatrixpark.

Reserveren.


Vanaf 29 september 2018 tot 1 mei 2019 is Strandzuid gesloten en alleen geopend voor evenementen.


Je reserveert bij Strandzuid eenvoudig een tafel online. Met mooi weer zullen wij jouw reservering op het terras plaatsen. Wil je een borrel tafel reserveren bij de bierbar? Dan kun je dit vermelden in het opmerkingenveld.

Reserveren voor een lunch of diner vanaf 12 personen? We staan je graag telefonisch te woord om de mogelijkheden van Strandzuid te bespreken. We zijn dagelijks bereikbaar op 020 639 25 89.

Ons adres.


Strandzuid
Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Klik op onderstaande knop voor een routebeschrijving
en parkeergelegenheid in de buurt.

Openingstijden.


Momenteel zijn wij alleen geopend voor evenementen. Het restaurantgedeelte is gesloten. Je bent vanaf 1 mei 2019 weer iedere dag welkom op Strandzuid!

Interesse in Strandzuid als locatie voor een evenement? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op via 020 616 86 60.