Home

Voordat je het weet is het zomerseizoen al voorbij! ⁠


Voordat je het weet is het zomerseizoen al voorbij! ⁠

Donderdag 30 september is DÉ LAATSTE DAG VAN STRANDZUID. Wil jij nog komen genieten van ons heerlijke terras en restaurant wacht dan niet te lang en reserveer snel jouw tafel via onderstaande knop.

Let op! Op 30 september zal onze keuken leveren zolang de voorraad strekt.⁠

Was jij van plan om een té gek feest of event bij ons te organiseren? Geen probleem, na 30 september gaan wij ook gewoon nog door als evenementen locatie en zal Strandzuid langzaam omgetoverd worden naar Zuidpool.

previous arrow
next arrow
Slider
IMG_2483-bewerktkopie
IMG_2427-bewerkt
UNLIMITED LABEL - STRANDZUID - OPENING
IMG_2483-bewerktkopie IMG_2427-bewerkt UNLIMITED LABEL - STRANDZUID - OPENING

Restaurant Strandzuid.


In ons restaurant vind je een zomerse menukaart vol gerechten voor liefhebbers van vis, vlees, vegetarisch & vegan eten. We zijn van alle markten thuis!

Ons restaurant is in het voorjaar en in de zomer dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner. Het restaurant vind je in het pand aan het water, dat met veel glas en een warm interieur een aangename plek is bij ieder weertype. Als de zon schijnt kun je terecht op het terras, met een ligging op het zuiden en uitzicht over het Beatrixpark.

Reserveren.


Reserveren
Via het formulier rechts is het mogelijk onze beschikbaarheid te checken en zeer eenvoudig een tafel te reserveren bij Strandzuid.

Reserveer een tafel!

 

Groepen

Wil jij een event organiseren met een groep groter dan 30 personen? Neem dan contact met ons sales team op via events@strand-zuid.nl of bel ons via 0206168660

Strandbedjes
Je kan je strandbedje reserveren bij aankomst bij de Beachbar voor maar 25 euro per dag, samen met 2 flessen Sourcy Rood (0,75L)! Ben dus vroeg bij Strandzuid, want op is op! Online reserveren is helaas niet mogelijk. 

Honden
Onze grootste dierenvrienden zijn welkom bij Strandzuid!

Aanmeren
In verband met de looproute bij Strandzuid is het niet mogelijk om aan te meren aan de waterkant bij het terras. Wel kan je aan de kant van het fietspad richting het Beatrixpark je boot aanleggen.

*Ons restaurant volgt de regels van het RIVM en KHN.

Ons adres.


Strandzuid
Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Klik op onderstaande knop voor een routebeschrijving
en parkeergelegenheid in de buurt.

Werken bij Strandzuid!


Wil jij het team van Strandzuid komen versterken? Klik op onderstaande knop om actuele vacatures van Unlimited label, de overkoepelende organisatie, te bekijken.

Strandzuid bevriest naar Zuidpool

Ons restaurant is gesloten, wij zullen onze restaurant deuren volgend jaar zomer weer openen. Wij hebben genoten van een heerlijk zomerseizoen en zien jullie hopelijk snel weer terug!

Wil jij toch een event organiseren? Niet getreurd wij gaan verder als Zuidpool; onze evenementen locatie. Voor meer informatie over Zuidpool en alle mogelijkheden klik op de button hieronder!

Zuidpool!