Home

Ready for take off! 


28 april is het zo ver! Strandzuid opent eindelijk weer het terras. Wij kunnen niet wachten om jullie weer te zien.

Verschuif je werk ritme naar de avond en kom overdag heerlijk bij ons genieten van een uitgebreide lunch. Regen? Geen probleem een groot deel van ons terras is overdekt en is voorzien van heaters.

Wil jij ook heerlijk genieten op ons terras reserveer snel jouw tafel. Klik op de button hieronder

Op vakantie in eigen stad.


Vakanties beginnen in Amsterdam bij Strandzuid. Ons stadsstrand beschikt over verschillende locaties voor events, allemaal met hun eigen sfeer, karakter en faciliteiten. Strandzuid is dé plek voor een borrel, bedrijfsfeest, bruiloft, vergadering, groepsdiner en zo veel meer.

Zonnen op een strandbed, een speciaal biertje drinken op het terras, uitgebreid dineren in het restaurant of tafelvoetballen met collega’s; deze zomer kun je hiervoor op ieder moment van de dag terecht in en om het restaurant. Voor dat echte vakantiegevoel hoef je de stad niet meer uit.

previous arrow
next arrow
Slider

Restaurant Strandzuid.


In ons restaurant vind je een zomerse menukaart vol gerechten voor liefhebbers van vis, vlees, vegetarisch & vegan eten. We zijn van alle markten thuis!

Ons restaurant is in het voorjaar en in de zomer dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner. Het restaurant vind je in het pand aan het water, dat met veel glas en een warm interieur een aangename plek is bij ieder weertype. Als de zon schijnt kun je terecht op het terras, met een ligging op het zuiden en uitzicht over het Beatrixpark.

Reserveren.


Reserveren
Via het formulier rechts is het mogelijk onze beschikbaarheid te checken en zeer eenvoudig een tafel te reserveren bij Strandzuid. We hebben tafels voor 2 maar ook vriendentafels waar je met meer aan kan zitten op 1,5 meter afstand.
Uitzonderingen ten aanzien van een huishouden met 3 of 4 personen worden op de locatie bepaald. In verband met de routing en spreiding kunnen wij geen garantie bieden op een tafel buiten of binnen.

Groepen
Reserveren voor een groep binnen de RIVM-maatregelen? We staan je graag telefonisch te woord om de mogelijkheden van Strandzuid te bespreken. We zijn dagelijks bereikbaar op 020 639 25 89 of via reserveringen@unlimitedlabel.com

Honden
Onze grootste dierenvrienden zijn welkom bij Strandzuid!

Aanmeren
In verband met de looproute bij Strandzuid is het niet mogelijk om aan te meren aan de waterkant bij het terras. Wel kan je aan de kant van het fietspad richting het Beatrixpark je boot aanleggen.

*Ons restaurant volgt de regels van het RIVM en KHN.

Ons adres.


Strandzuid
Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Klik op onderstaande knop voor een routebeschrijving
en parkeergelegenheid in de buurt.

Werken bij Strandzuid!


Wil jij het team van Strandzuid komen versterken? Klik op onderstaande knop om actuele vacatures van Unlimited label, de overkoepelende organisatie, te bekijken.

Ready for take off!

Verzeker jouw plekje op ons heerlijke stadsstrand en geniet van het éérste verfrissende drankje van dit seizoen!

Reserveer snel jouw tafel! 

Reserveer hier jouw tafel!