Agenda

Bierborrel #1 let’s get loose 

– Vrijdag 27 augustus

Haal je party outfit maar uit de kast, oefen jouw signature dansmoves alvast en trommel jouw vrienden op! De eerste Bierborrel is een feit! Wil jij dit feest niet missen koop hier jouw kaart voor 5 euro per stuk.

Om aanwezig te kunnen zijn is testen voor toegang verplicht.

https://www.testenvoortoegang.org/

NIKS INGEWIKKELD, LEKKER BORRELEN

De afgelopen jaren heeft Strandzuid een absolute succesformule ontwikkeld als het gaat om de Bierborrels. Geen ingewikkelde dingen, gewoon lekker borrelen. De DJ’s zorgen voor zwoele (zomer)hitjes, en jij zorgt voor je beste dansmoves. Maar bovenal geniet je van bier. Heel. Veel. Bier.

Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Daarom verkopen wij 750 kaarten voor dit event. Hierdoor zal onze Bierborrel kleiner en intiemer worden dan dat jullie van ons gewend zijn! Maar gezellig wordt het zeker!

 

Hup Holland Hup

27 juni! 

Wauw wat was StrandOranje 2021 een groot succes! En wat hebben wij genoten van jullie gejuich en gebrul. Helaas heeft het Oranjeteam ons niet verder gebracht dan de achtste finale en is StrandOranje van de baan. Maar wij hebben zo veel plezier gehad dat wij dit feestje dunnetjes over willen doen maar dan in een anders jasje!

De eerste Bierborrel is namelijk een feit! 16 juli zijn jullie weer van harte welkom om bij ons verder te feesten!

Wil jij nog even na genieten van StrandOranje? Klik op de knop hieronder en bekijk alle foto’s!