Agenda

Ajax
Kijk je op het strand!

Na een een rusttijd is Ajax weer op het beeldscherm te zien van Strandzuid! Kom jij ook jouw favoriete ploeg aanmoedigen met je voetjes in het zand met een heerlijk gerecht of drankje erbij? Wij zenden namelijk alle wedstrijden uit!

Eerstvolgende twee wedstrijden zijn:

Woensdag 28 augustus 2019 21.00u  Champions League: Ajax – APOEL
Zondag 1 september 2019 14.30u  Eredivisie: Sparta – Ajax

Frits & Lotje’s Grote Zomerborrel
VRIJDAG 30 AUGUSTUS –  18.00u tot 0.00u

Lieve borrelaars,

Daar is ‘ie dan: Frits & Lotje’s Grote Zomerborrel! 🎉
In onze reis door de stad nemen we je graag mee naar de meest unieke locaties en voor het 4e jaar op rij gaan we voor de grote zomerborrel naar het heerlijke stadsstrand van Strandzuid / Zuidpool 😎

Of je nou voor de house, disco en hits van Frits komt of voor de lekkerste R&B en Hiphop van Lotje; het gaat een hete bedoening worden. Met elk een eigen stage gaan sowieso de handjes in de lucht bij de ene en de billen naar de grond bij de ander. ZIN IN!!

IBC 2019
Donderdag 12 t/m dinsdag 17 september

In deze periode zal een beurs plaats vinden bij de RAI en heeft Strandzuid afwijkende openingstijden.  Reserveren op deze dagen is niet mogelijk en er zal een beurzenmenu op tafel liggen in plaats van het normale menu.

Bierborrel #3 – De Bevriezing
VRIJDAG 27 SEPTEMBER –  17.00u tot 1.00u
GRATIS ENTREE!

Op vrijdag 27 september komt er een vervolg op het daverende succes van de eerste twee bierborrels van 2019! Na het succes van Bierborrel #2 kunnen we natuurlijk niet te lang meer wachten om nog een keer zo’n geweldig feestje neer te zetten en tevens de laatste bierborrel van het zomerseizoen van 2019! Zet jezelf op ‘aanwezig’ op Facebook op onze event-pagina, tot dan!

✭ Voor de bierborrel geen tickets, gewoon gratis entree! ✭

Formule 1
Kijk je op het strand!

Wij moedigen onze Max aan! Jij ook? Kom dan zondag bij Strandzuid kijken naar Formule 1.

Zondag 1 september 2019 15.00u – GP België in Circuit van Spa-Francorchamps
Zondag 8 september 2019 15.00u – GP Italië in Circuit van Autodromo Nazionale Monza

 

Strandzuid verandert naar Zuidpool
Na vrijdag 27 september

Strandzuid sluit haar zomerseizoen af en bevriest langzaam naar Zuidpool, het Winterwonderland van Amsterdam. Zuidpool zal actief zijn van oktober tot april en alleen geopend voor exclusieve evenementen. Per 1 mei zal Zuidpool weer ontdooien en veranderen naar Strandzuid om het zomerseizoen van 2020 weer te beginnen!