Bedrijfsfeest Amsterdam

Bedrijfsfeest Amsterdam.

Strandzuid: Unieke locatie bedrijfsfeest in Amsterdam

Een bedrijfsfeest is een gezellig en ontspannen evenement. Je komt samen met collega’s en maakt kennis met andere collega’s die je misschien nog niet eerder hebt ontmoet. Je geniet samen van een hapje en een drankje, voert leuke gesprekken en brengt zo op een informele manier tijd door met collega’s. Als je de belangrijke taak hebt gekregen om een leuk bedrijfsfeest te organiseren in Amsterdam, ben je bij Strandzuid aan het juiste adres.

Ideale locatie voor een bedrijfsfeest in Amsterdam voor groepen

Strandzuid is ideaal voor zowel groot- als kleinschalige evenementen. Als je een locatie voor een bedrijfsfeest in Amsterdam zoekt tot maximaal 25 personen, kun je bij Strandzuid bijvoorbeeld genieten van heerlijke gerechten in het restaurant of je kunt met je collega’s gezellig borrelen in The Beach Bar. Als je liever overdag komt, kun je bij ons ook uitstekend terecht voor een overheerlijke lunch.

Ook voor grotere groepen van meer dan 25 personen is Strandzuid een goede locatie voor een bedrijfsfeest in Amsterdam. De grootste ruimte bij Strandzuid is The Boat House, waar je met ongeveer 500 collega’s kunt genieten van je bedrijfsfeest. The Boat House ligt aan het water en heeft een warme uitstraling door het gebruik van glas. In combinatie met het terras of restaurant kunnen er zelfs meer dan 500 personen terecht op je bedrijfsfeest. Geniet daarnaast van lekkere hapjes en drankjes op een van de terrassen van de bars of kom lekker bij op The Playground. The Playground is een relaxte plaats die ideaal is voor activiteiten met je collega’s: speel er bijvoorbeeld een potje tafeltennis of volleybal, of relax lekker op een van de ligstoelen.

Ben je met meer dan 500 collega’s, is er zelfs de optie om Strandzuid in zijn geheel af te huren. Zo kun je dus met kleinschalige, maar zeker ook met massale bedrijfsfeesten, altijd terecht bij Strandzuid.

Maak je bedrijfsfeest in Amsterdam nét wat leuker!

Strandzuid heeft geregeld leuke aanbiedingen, waaronder ook voor bedrijfsfeesten. Daarnaast worden er ook vaak speciale evenementen  georganiseerd in de bars of op The Playground. Houd de website dus goed in de gaten want wie weet zit er ook wel een leuk evenement bij voor jou en je collega’s!

The Boat House

Voor grote groepen is The Boat House een zeer geschikte locatie. Het ligt direct aan het water, heeft een tropische uitstraling en is de perfecte locatie voor een borrel of een groot feest. Het staat in direct contact met de keuken en heeft een eigen bar en toiletgroep. U kunt in The Boat House dus echt genieten van een privé feest. Binnen is er ruimte voor 500 personen, maar doordat The Boat House een bijbehorend terras heeft kan dit aantal gemakkelijk opgeschroefd worden.

The Beach House

Heeft u zin in het echte strandgevoel en is uw gezelschap iets kleiner? Dan is The Beach House de perfecte locatie. Deze locatie heeft ruimte voor maarliefst 200 personen en ligt aan het grote strand bij de ingang van Strandzuid.

The Jetty Bar

Strandzuid biedt nog meer bijzondere zaalverhuur in Amsterdam. The Jetty Bar is een stijlvolle en unieke buitenlocatie voor een zomerse borrel of barbecue. Deze plek heeft ruimte voor 150 personen, dus een perfecte locatie voor een intieme samenkomst met collega’s, vrienden of familie.

The Beach Bar

The Beach Bar is een heerlijke locatie om even met elkaar samen te komen. Vanaf het strand haalt u een heerlijk drankje bij de eigen buiten bar die The Beach Bar heeft en kunt u heerlijk van de zomer genieten.

Waarom kiezen voor Strandzuid als bedrijfsfeest locatie in Amsterdam

Een bedrijfsfeest vergt al een heleboel moeite om te organiseren. Daar willen wij je natuurlijk mee helpen. We zorgen er samen met jou voor dat jouw bedrijfsfeest een geslaagd feest wordt en goed verloopt. We bieden je een totaalpakket voor het organiseren van je bedrijfsfeest in Amsterdam: eten, drinken, locatie, muziek etc. Zo blijven de kosten laag en ben je geen extra tijd kwijt met het regelen van hapjes en drankjes tijdens het evenement. Bij ons kun je ook rekenen op uitstekende kwaliteit; niet alleen in de locatie, maar ook bijvoorbeeld in de kwaliteit van de hapjes en de drankjes, of de gerechten in het restaurant.

De mogelijkheden die je hebt zijn eindeloos en dit bedrijfsfeest met Strandzuid als locatie zal een echt geslaagd bedrijfsfeest worden! Benader deze keer een andere manier van een bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam en kies voor Strandzuid. Nodig alle collega’s uit voor een onvergetelijke avond of middag en wees een bron van inspiratie voor degene die het volgende bedrijfsfeest moet organiseren. Er zullen maar weinig collega’s zijn die het laten afweten deze keer, zoals dat misschien de vorige keren wel is voorgekomen. Ga voor originaliteit, luxe en plezier bij Strandzuid!

Offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment


*Verplicht in te vullen