Evenementenlocatie Amsterdam

Evenementenlocatie Amsterdam

Strandzuid: sfeer van het strand, praktische voordelen van de stad.

Het strand is altijd een geliefde locatie voor een evenement vanwege het ontspannen vakantiegevoel dat je er krijgt en de romantische en gezellige sfeer. Echter is door het wisselvallige weer in Nederland en de slechte bereikbaarheid van sommige stranden, het strand niet altijd de meest praktische locatie voor je evenement. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een goed bereikbare evenementenlocatie in Amsterdam te zoeken, maar ook dit is niet altijd makkelijk. De sfeer van het strand zul je in Amsterdam namelijk niet weten te evenaren. Of toch wel?

Strandzuid is de event locatie in Amsterdam waarmee je een onvergetelijke indruk zult maken op je gasten en waar je het ultieme vakantiegevoel zult beleven. Bij Strandzuid combineer je dan ook het beste van 2 werelden: de sfeer van het strand, en de praktische voordelen van de stad!

Strandzuid is de ideale evenementenlocatie in Amsterdam

Bij Strandzuid kun je het hele jaar door terecht voor verschillende soorten evenementen. Zo is Strandzuid dé event locatie in Amsterdam als je bijvoorbeeld een borrel, verjaardag, bruiloft, diner of bedrijfsfeest wilt organiseren. Wij zijn expert in het verzorgen van een evenement in luxueuze en ontspannen strandsfeer, en uiteraard vind je bij Strandzuid ook alle andere faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagd evenement. Zo kun je de keus maken uit verschillende ruimtes, afhankelijk van jouw wensen en het aantal gasten dat je verwacht. Kies bijvoorbeeld voor de knusse strandbar The Beach Bar of de overdekte zaal gelegen aan het water: The Boat House. Daarnaast vind je bij Strandzuid verschillende extra faciliteiten zoals de mogelijkheid om te barbecueën aan het water, te beachvolleyballen of lekker buiten te spelen met de kinderen. Uiteraard zijn we altijd voorbereid op verschillende weersverwachtingen, en hoef je je dus geen zorgen te maken dat je evenement in het water zou vallen!

The Boat House

Voor grote groepen is The Boat House een zeer geschikte locatie. Het ligt direct aan het water, heeft een tropische uitstraling en is de perfecte locatie voor een borrel of een groot feest. Het staat in direct contact met de keuken en heeft een eigen bar en toiletgroep. U kunt in The Boat House dus echt genieten van een privé feest. Binnen is er ruimte voor 500 personen, maar doordat The Boat House een bijbehorend terras heeft kan dit aantal gemakkelijk opgeschroefd worden.

The Beach House

Heeft u zin in het echte strandgevoel en is uw gezelschap iets kleiner? Dan is The Beach House de perfecte locatie. Deze locatie heeft ruimte voor maarliefst 200 personen en ligt aan het grote strand bij de ingang van Strandzuid.

The Jetty Bar

Strandzuid biedt nog meer bijzondere zaalverhuur in Amsterdam. The Jetty Bar is een stijlvolle en unieke buitenlocatie voor een zomerse borrel of barbecue. Deze plek heeft ruimte voor 150 personen, dus een perfecte locatie voor een intieme samenkomst met collega’s, vrienden of familie.

The Beach Bar

The Beach Bar is een heerlijke locatie om even met elkaar samen te komen. Vanaf het strand haalt u een heerlijk drankje bij de eigen buiten bar die The Beach Bar heeft en kunt u heerlijk van de zomer genieten.

Ontdek dé evenementenlocatie in Amsterdam: Strandzuid!

Ben je benieuwd geworden naar Strandzuid? Bezoek deze bijzondere locatie dan eens voor een rondleiding of kom de sfeer proeven onder het genot van een drankje. Strandzuid is gelegen tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark, waardoor het zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer of met de auto en waardoor er genoeg parkeermogelijkheden in de buurt zijn.

Offerte aanvragen.