Events

Evenementenlocatie Amsterdam

Wat wèl mogelijk is in 2020.

Vindt u het op dit moment ook lastig om iets leuks te organiseren voor uw collega’s, klanten, teams of vrienden & familie? Bij Unlimited Label hebben wij niet stilgezeten en hebben wij met onze creatieve collega’s gekeken naar opties die wel mogelijk zijn in deze tijd.

 

Voor meer informatie, klik op de knop hieronder.

Events op Strandzuid.

Door de afgelopen seizoenen meer dan 300 events per jaar te faciliteren, heeft ons team een enorme kennis opgebouwd; kennis die vanaf het eerste moment is gebruikt bij de ontwikkeling van het vernieuwde Strandzuid. Het resultaat is een complex met multifunctionele sublocaties, verschillende buitenruimtes voor gezelschappen en alle benodigde faciliteiten voor een onvergetelijk event op een unieke evenementenlocatie in Amsterdam. Zo is het altijd mogelijk een zaal te huren in Amsterdam voor jouw specifieke evenement!

Offerte aanvragen voor evenementen

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment


*Verplicht in te vullen