Groepen

Groepen

Strandzuid voor groepen


Gezien de omstandigheden hebben wij wat aanpassingen moeten maken voor groepsreserveringen.

Neem contact met ons op door te bellen naar 020-6168660  of mail naar events@strand-zuid.nl

Groepen tot 25 personen


Voor groepen tot 25 personen is het mogelijk te borrelen en dineren in het restaurant of in The Beach Bar. Hiervoor wordt geen locatiehuur gerekend. Zo is het tegen elk budget mogelijk een diner of borrel voor vrienden, familie en/of collega’s te organiseren. Hieronder vind je het vaste aantrekkelijk geprijsde menu voor groepen vanaf 12 personen. Reserveer voor jouw lunch, borrel of diner via onderstaande knop of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Meer dan 25 personen


Ook voor gezelschappen die een evenement willen organiseren is Strandzuid Amsterdam een uitermate geschikte locatie. Ons terrein beschikt over meerdere zalen met elk hun eigen faciliteiten, die exclusief te huren zijn. Ideaal voor bruiloften, bedrijfsfeesten, besloten diners of formele bijeenkomsten als vergaderingen, presentaties en workshops. Klik op de button voor de mogelijkheden.

Contact.


Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijkheden van Strandzuid ontvangen? Onze afdeling reserveringen beantwoord je vragen met plezier.

We zijn bereikbaar via 020 639 25 89. Het is ook mogelijk het aanvraagformulier rechts in te vullen.

Contactformulier.
Gezien de omstandigheden hebben wij wat aanpassingen moeten maken voor groepreserveringen.

Neem contact met ons op door te bellen naar 020-6168660 of mail naar events@strand-zuid.nl