Over Ons

Ons verhaal


Strandzuid is onderdeel van Unlimited label, exploitant van bijzondere horeca- en evenementengelegenheden in Amsterdam en omgeving met elk een unieke identiteit. Centraal hierin staan gastvrijheid, kwaliteit, gezelligheid, flexibiliteit en professionaliteit: alle labels hebben als doel het verblijf van de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken!

Zuidpool

Events kunnen vanaf half oktober geboekt worden voor onze winterse locatie. Vanaf dan zal Zuidpool haar deuren weer openen na een zomer seizoen Strandzuid

Bezoek de website

 

No Rules

No Rules is een gloednieuw concept in de Pijp, bedacht door de heren van Unlimited Label. Bij No Rules geven we je verschillende culturen, smaken en producten samengevoegd als hoogtepunt in één universeel heldengerecht: pizza. We doen niet alsof we de beste pizza hebben, maar we zijn er zeker van dat onze pizza’s een next level gevoel geven aan wat je al weet over smaak, kwaliteit en ervaring. Serveren we alleen pizza? Absoluut niet. We hebben een scala aan mooie gerechten waarbij je serieus zal twijfelen aan het bestellen van een pizza.

Bezoek de website

Vondelpark3

In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Kitchen & Bar Vondelpark3, het restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen. Bij Vondelpark3 geniet je dagelijks van ontbijt, lunch, borrel en diner in het sfeervolle restaurant of op het terras.

Bij Vondelpark3 geniet je dagelijks van ontbijt, lunch en borrel. Vondelpark3 is open en jij bent welkom.

Bezoek de website