Over Ons

Ons verhaal


Strandzuid is onderdeel van Unlimited label, exploitant van bijzondere horeca- en evenementengelegenheden in Amsterdam en omgeving met elk een unieke identiteit. Centraal hierin staan gastvrijheid, kwaliteit, gezelligheid, flexibiliteit en professionaliteit: alle labels hebben als doel het verblijf van de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken!

Zuidpool

Waar Strandzuid normaal gesproken omgetoverd wordt tot Zuidpool en alleen opengaat voor events, zullen wij dit jaar met het restaurant ook gewoon geopend blijven van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 22.00

Reserveer hier uw tafel
Bezoek de website

 

No Rules

No Rules is een gloednieuw concept in de Pijp, bedacht door de heren van Unlimited Label. Bij No Rules geven we je verschillende culturen, smaken en producten samengevoegd als hoogtepunt in één universeel heldengerecht: pizza. We doen niet alsof we de beste pizza hebben, maar we zijn er zeker van dat onze pizza’s een next level gevoel geven aan wat je al weet over smaak, kwaliteit en ervaring. Serveren we alleen pizza? Absoluut niet. We hebben een scala aan mooie gerechten waarbij je serieus zal twijfelen aan het bestellen van een pizza.

Bezoek de website

Vondelpark3

In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Kitchen & Bar Vondelpark3, het restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen. Bij Vondelpark3 geniet je dagelijks van ontbijt, lunch, borrel en diner in het sfeervolle restaurant of op het terras.

Bij Vondelpark3 geniet je dagelijks van ontbijt, lunch en borrel. Wij sluiten doordeweeks om 18.00, op zaterdag om 20.00 en op zondag om 19.00 uur.Vondelpark3 is open en jij bent welkom.

Bezoek de website