Restaurant

Restaurant Amsterdam

Genieten van eten met je voetjes in het zand!


Ons restaurant is in het voorjaar elke dag geopend voor lunch en borrel vanaf 11:00. Het restaurant vind je in het pand aan het water, dat met veel glas en een warm interieur een aangename plek is bij ieder weertype. U kunt ook terecht op ons overdekte en verwarmde terras, met een ligging op het zuiden en uitzicht over het Beatrixpark.

Nieuwsgierig naar ons menu? Klik op de knop hieronder.

Lunch.


Onze lunchkaart bestaat uit een selectie salades, sandwiches en warme gerechten en nog veel meer! Heb je zin in een burger? Dan bieden we de Classic Burger van Strandzuid, maar we hebben ook heerlijke sandwiches. Toch liever een salade? Kies dan uit bijvoorbeeld een Poké Bowl, of onze Classic Caesar. De klassiekers samen met trendy zomerse gerechten op één kaart, voor ieder wat wils.

Diner.


De geur van gloeiend houtskool, smaken die herinneringen van een mooie reis bij je oproepen en een de ongedwongen sfeer van het strand. Die heerlijke vegan Tajine zoals je ‘m ooit in Marokko hebt geproefd, de smokey rib-eye zoals deze thuis op de barbecue een keer gelukt was, of de gegrilde zwaardvis zoals aan de kust, bij Strandzuid hebben we het allemaal.

Bijna al onze vleesgerechten worden bereid met de Josper, een ambachtelijke houtskool gestookte grill-oven die zorgt voor een authentieke smaak. Eet smakelijk.

Reserveren restaurant page

Reserveren

Reserveren.


Reserveren
Via het formulier rechts is het mogelijk onze beschikbaarheid te checken en zeer eenvoudig een tafel te reserveren bij Strandzuid. Reserveer jouw tafel voor twee personen of per huishouden. Wij maken ook gebruik van kuchschermen.

Groepen
Reserveren voor een groep binnen de RIVM-maatregelen? We staan je graag telefonisch te woord om de mogelijkheden van Strandzuid te bespreken. Voor groepen tot 20 personen kunt u mailen naar reserveringen@unlimitedlabel.com onder vermelding van Strandzuid. Bent u met een groep groter dan 20 personen neem dan contact op met ons sales team via events@strand-zuid.nl

Strandbedjes
Je kan je strandbedje reserveren bij aankomst bij de Beachbar voor maar 25 euro per dag, samen met 2 flessen Sourcy Rood (0,75L)! Ben dus vroeg bij Strandzuid, want op is op! Online reserveren is helaas niet mogelijk. 

Honden
Onze grootste dierenvrienden zijn welkom bij Strandzuid!

Aanmeren
In verband met de looproute bij Strandzuid is het niet mogelijk om aan te meren aan de waterkant bij het terras. Wel kan je aan de kant van het fietspad richting het Beatrixpark je boot aanleggen.

*Ons restaurant volgt de regels van het RIVM en KHN.