Zaal huren Amsterdam

Zaal huren Amsterdam

De perfecte locatie om een zaal te huren in Amsterdam.

Strandzuid is in de zomermaanden dé locatie om even weg te zijn van de dagelijkse drukte en ideaal om u even goed te ontspannen. Van mei tot en met september is het bij Strandzuid mogelijk om u even helemaal in zomerse sferen te begeven. Hoewel u midden in de prachtige hoofdstad Amsterdam bent, bij een pand achter de RAI Amsterdam, waant u zichzelf toch op een tropische locatie. Even weg in eigen land!

Wilt u een zaal huren in Amsterdam?

Dan is Strandzuid een prachtige locatie. Voor een gezellige en ongedwongen bijeenkomst kunt u uitstekend op deze locatie terecht. Wilt u een zaaltje huren in Amsterdam voor een evenement voor een kleine groep of juist een grote groep? Doordat er bij Strandzuid al meer dan 300 events per jaar worden georganiseerd kunnen ze zich bij Strandzuid wel een expert in het organiseren van evenementen noemen. Alles zal piekfijn in orde zijn op deze locatie en er zal u aan niets ontbreken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden zodat er voor ieder wat wils is.

The Boat House

Voor grote groepen is The Boat House een zeer geschikte locatie. Het ligt direct aan het water, heeft een tropische uitstraling en is de perfecte locatie voor een borrel of een groot feest. Het staat in direct contact met de keuken en heeft een eigen bar en toiletgroep. U kunt in The Boat House dus echt genieten van een privé feest. Binnen is er ruimte voor 500 personen, maar doordat The Boat House een bijbehorend terras heeft kan dit aantal gemakkelijk opgeschroefd worden.

The Beach House

Heeft u zin in het echte strandgevoel en is uw gezelschap iets kleiner? Dan is The Beach House de perfecte locatie. Deze locatie heeft ruimte voor maarliefst 200 personen en ligt aan het grote strand bij de ingang van Strandzuid.

The Jetty Bar

Strandzuid biedt nog meer bijzondere zaalverhuur in Amsterdam. The Jetty Bar is een stijlvolle en unieke buitenlocatie voor een zomerse borrel of barbecue. Deze plek heeft ruimte voor 150 personen, dus een perfecte locatie voor een intieme samenkomst met collega’s, vrienden of familie.

The Beach Bar

The Beach Bar is een heerlijke locatie om even met elkaar samen te komen. Vanaf het strand haalt u een heerlijk drankje bij de eigen buiten bar die The Beach Bar heeft en kunt u heerlijk van de zomer genieten.

Een klein zaaltje huren in Amsterdam?

Voor een andere bijzondere locatie kunt u ook terecht bij The Playground. Vooral voor een actieve bijeenkomst is dit een hele leuke locatie. Natuurlijk kunt u op deze locatie heerlijk ontspannen, maar u kunt ook actief bezig zijn met een potje beach volleybal of tafeltennis. Een leuke locatie voor teambuilding, maar ook voor een evenement waar kinderen bij zijn een hele geschikte keuze.

Bent u op zoek naar bijzondere zaalverhuur in Amsterdam? Dan heeft u bij Strandzuid de geschikte plek gevonden. Of het voor een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst is, een bijeenkomst op één van de locaties van Strandzuid zal onvergetelijk zijn.

Offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment


*Verplicht in te vullen